Lars Bukkehave brænder for at bruge naturen – både til at dyrke motion i og til at få nogle store oplevelser. Lars har dyrket Adventure Race siden 2004 og kørt over 120 konkurrencer her af 40 i udlandet.
Her af flere Euro og Worldseries konkurrence (ARES/ARWS) samt Patagonia Expedition race og Eco Challenge Fiji.
Han er pt. på Amerikanske hold Bend Racing.
Derudover er han en dedikeret orienteringsløber, så han elsker at kigge på kort og finde nye spændende ruter.
Lars har hovedansvaret for Montane Kong Vinter.

Ruten designes til alle niveauer både dem der går efter at vinde konkurrencen og deltagerne der ønsker at gennemfører for dermed at vinde over Kong Vinter.

 

Troels Christiansen har løbet orienteringsløb hele sit liv, han er ligeledes meget aktiv til at arrangører stævner, træninger og tegne orienterings kort. Han har for sit arbejde modtaget Dansk Orienterings Forbunds pris Organisatoren i 2014.

Han løber orienteringsløb for Søllerød OK samt kørt nogle adventure races.

Troels Christiansen er medansvarlig for ruten.

Mikkel Frese har kørt mange adventure racer og trives bedst med mellem til lange løb. Derudover har Mikkel en forkærlighed til alpin klatring og man finder ham derfor tit i de franske alper. Han arbejder til daglig med klatring både high rope samt erhvervsklatring, derfor er det naturligt at han er ansvarlig for alt med reb.

Mikkel elsker at finde flotte spektakulær klatre udfordringer til deltagerne.

 

Lasse Holch Nielsen er banekonsulent på Montane Kong Vinter.
Han er en stor driv kræft i Århus Adventure, hvor han står for træninger og mini races. Han har været banekonsulent på flere danske løb.

Lasse vil sikre at kvaliteten på Kong Vinter forbliver høj og deltagerne vil få en god oplevelse.

Carsten Skovbjerg er logistik ansvarlig under Montane Kong Vinter. Han vil stå for transport og flytning af jeres udstyr. Carsten har selv kørt flere adventure races og løbet extrem marathon. Han vil ligeledes sprede hygge og måske vil der falde en grillpølse af til deltagerne.

Peter Reibert Hansen og Thomas Meyer vil være to af flere posthunde under Kong Vinter. De har begge en solid baggrund i både Orienteeringsløb, Mountainbike Orienteering samt Adventure Race. De er begge ligeledes mange gange verdensmester i Badedyrs racet CraceY.

De vil derfor gøre deres bedste for at alle posterne står hvor de skal stå.